Lazmena تكتب

ساعات ممكن تحس انك مخنوق متكتف سلاسل كتير شداك لتحت زي المسجون ,هتموت من الخنقه وحاسس روحك بتروح منك عاوز تصرخ منك كتر ماروحك متوجعه ,حاولت كتير تحرر نفسك واستهلكت كل قوتك لحد ما اتاكدت انك مش قادر ,روحك بتسيبك وتسرح بعيد وتنسج احلام وامال تخفف بيها عنها وعنك للحظه بتحس بسعاده مبسوط وانت شايف نفسك حر في احلامك من كتر فرحتك بتطمع تحققها فعلا. بس بتبص علي نفسك وتكتشف انك لسه مسجون مش هتعرف تطلع عشان تحقق حتي حلم واحد .فكرت مره انك دايما بتحاول تحرر نفسك بالقوه العنف بس اسلوبك الوحيد للخروج وكل مره بتفشل ,يمكن يكون الحل مختلف ممكن محتاج تخرج نفسك براحه واحده واحده تكون مرن اكتر صحيح ممكن تعاني شويه جروح بس عمر وجعها ماهيساوي انك تكون حر او يمكن محتاج مساعده مش عيب انك تطلب حد يساعدك يمكن محدش واخد باله او يمكن فاكرينك مبسوط بحالتك . #متعيش اسير طول عمرك #متجربش نفس الطريقه كل مره #اطلب مساعده لو محتاج

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Powered by WordPress.com.

%d bloggers like this: