Enemy 2013 إضطرابات نفسيةيمكن ده من الأفلام اللي هتحتاج انك تشوفه أكتر من مرة عشان تفهم قصته لكن مش هتحس بملل معاه .

الفيلم عن استاذ جامعي حياته روتينية ومملة مفهاش شيء مبهج ، بيقترح عليه زميله ف الشغل يشوف فيلم وبعد تأجيل لفكرة مشاهدة فيلم كذا مرة بيقرر يبدأ يشوفه ف ليلة كان في توتر ف علاقته بزوجته لكن بيلاقي أن في ممثل ف الفيلم شبهه بالظبط ف الشكل وف الصوت وف كل حاجة فبيبدأ رحلته ف البحث عن الممثل ده ومعرفة شخصيته عاملة أزاي .

الفيلم بيغلب علي الصورة بتاعته اللون الأصفر المطفي ، درجة اللون دي هتحسسك إنك ف متاهة أو مسجون ، معرفش ليه، بس هتدخلك وسط موود الفيلم بسرعة ، مش هتفهم الفيلم من أول مرة بسبب عمق التفاصيل جواه لكن هتحبه .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Powered by WordPress.com.

%d bloggers like this: