Silver linings playbook 2012الإضطراب ثنائي القطب


لما تحب توضح لحد يعني إيه مرض نفسي بطريقة بسيطة وخفيفة ممكن ترشحله الفيلم ده ، بعدها هيبدأ يفهم أن المرض النفسي مش جنون وف نفس الوقت مش هيستقل بيه

قصة الفيلم عن مدرس خرج من المصحة بعد ماقضي فيها فترة طويلة بسبب صدمة اثر خيانة مراته له ، بيخرج بشرط يفضل ياخد علاجه علي امل يرجع طبيعي زي الأول وبعد بخروجه بفترة بيتعرف علي تيفاني “ جينيفر لورانس ” اللي بدورها لسه خارجة من صدمة وفاة زوجها ويمكن اول دردشة بين الاتنين كانت عن انواع المهدءات والأدوية اللي كانوا بياخدوها أثناء ازمتهم

الفيلم هيقربك من نوبات الإضطراب ثنائي القطب وحالات تقلب المزاج الشديد بطريقة بسيطة متحسسكش انك ف محاضرة بل بالعكس الموضوع متوظف كويس جدا ف دراما رومانسية بين الإتنين هتخليك تحب الفيلم وتحب تشوفه تاني ، يمكن ده من اكتر الأفلام الرومانسية اللي بحبها لأنه مكنش عن الاتنين بس ، عن العيلة والصحاب ، الدايرة اللي بنكون جواها لحد ما نموت .

جينيفر لورانس خدت اوسكار عن دورها

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Powered by WordPress.com.

%d bloggers like this: