The Machinist2004 الأرق والبارانويا


تريفيور كريستيان بيل عامل بيعاني من الأرق من حوالي سنة تقريبا بسبب حادث بيحاول يفتكره وبسبب الأرق صحته بتتأثر وبيتوهم ببشر ملهمش وجود مع بعض الهلاوس وبسبب حالته وإحساسه بالمؤامرة بيقطع ايد حد من زمايله ف المصنع

الفيلم عن عقدة الذنب وقدرتها علي تحطيم حياة إنسان لدرجة أنه يكون شبه الهيكل العظمي من قلة النوم، الفيلم سوداوي ومخدش شهرة كافية أعتقد بس ده واحد من الأفلام اللي كريستيان بيل غير فيها شكل جسمه عشان دوره ، نزل من وزنه هنا ٢٦ كيلو عشان يكون متقمص الدور كويس ، اكله كان عن عبارة علبة تونة وتفاحة لمدة أربع شهور.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Powered by WordPress.com.

%d bloggers like this: